На банджі-батуті обірвався трос - травмувалась дівчинка

2193 1

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Поліцейські Вараша відкрили кримінальне провадження за фактом травмування дитини на банджі-батуті.

До поліції 12 серпня о 18:00 надійшло повідомлення медсестри приймального відділення санмедчастини міста Вараш, що до них доставили 11-річну місцеву жительку із попереднім діагнозом забійні рани обличчя, тулуба, рук, осаднення ніг.  Малолітня дитина, яка того дня гуляла із батьком, отримала травми, у зв’язку з несправністю конструкції дитячого атракціону - на "тарзанці" обірвався трос.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що в рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх, поліцейські Вараського відділу поліції встановлюють усі обставини та осіб, причетних до  кримінального правопорушення. Потерпіла нині проходить додаткове медичне обстеження. а поліція встановлює власника актакціону.

Таня Винничок, мама потерпілої дівчинки, розмістила про цей випадок пост у спільності "Підслухано в Кузнецовську" у Фейсбуці: "Прошу уваги. Будьте обережні. Перш, ніж йти в парк відпочинку, що біля Дзвіночка, з дітьми, подумайте. Сьогодні моя дитина так сказати " літала, де тільки могла, і чим тільки могла " через те, що обірвався трос. Власники оцінили життя дитини в 2000 грн. Добре що моя дитина залишилась жива, а гроші хай собі залишать".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також