На базарі у Рівному — демонтаж

2288 0

Ми у соцмережах:

На базарі у Рівному — демонтаж

У понеділок зранку підприємці почали розбирати свої торговельні місця, на яких років 20 «ярмаркували» на вулиці Шевченка біля центрального ринку. І хоч багато хто робив це неохоче, та змушені — адже з 1 червня торгівля тут заборонена.

Працювали й комунальники — знесли кіоск з шаурмою на вулиці Пересопницькій, як виявилося — незаконно встановлений і ще кілька років тому мав бути демонтований — є відповідне рішення міськвиконкому. А власник іншого незаконно встановленого кіоска — «Форнетті» демонтував його сам.

Микола Дядюсь, заступник міського голови Рівного, розповів, чому прийняли рішення демонтувати торгові ряди:

— Всі ми знаємо про постійні небезпечні ситуації стосовно пожеж на центральному ринку ізагибель людей під час цих пожеж. Про неможливість проїзду аварійної техніки, ДСНС на місце пожежі. Ситуація може виникнути не тільки на території центрального ринку, а і в будинках житлових, багатоквартирних, які розташовані на вулиці Полуботка, Пересопницькій і всіх інших. По-друге, ще раз наголошую, що вулиці міста — це дорожньо-транспортна мережа, яка повинна виконувати свою функцію, тобто безпечний рух і вільний рух пішоходів, громадян нашого міста.

Міськвиконком своїм рішенням уточнив терміни: робота ярмарку на вулиці Шевченка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької) буде припинена до 1 червня; на вулицях Гетьмана Полуботка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької, зі сторони парної нумерації будинків), Пересопницькій (від вул. Гетьмана Полуботка до торговельного ряду з продажу зрізаних квітів власного вирощення, зі сторони непарної нумерації будинків) — до 31 грудня цього року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також