На Березнівщині сьогодні - День скорботи за воїном-медиком з загону спецоперацій

4483 0

Ми у соцмережах:

На Березнівщині сьогодні - День скорботи за воїном-медиком з загону спецоперацій

Сьогодні Березнівщина у скорботі зустрічає захисника України Миколу Дуця, 1983 року народження з міста Березне.

Старший інструктор медичного пункту загону спеціальних операцій, став на захист рідної землі у липні 2022 року. Помер Микола 27 липня 2023 року на військовій службі.

У пам’яті рідних, друзів, колег та побратимів Микола назавжди залишиться, дбайливим сином, усміхненим чоловіком, відповідальним українським солдатом.

Поховання Миколи Дуця відбудеться у сьогодні, 30 липня Прощання з покійним розпочнеться о 14.00 год. у будинку за адресою: вул. Незалежності, 22, м.Березне, після чого процесія рухатиметься до Свято-Миколаївської церкви міста Березне вулицями Незалежності та Лесі Українки. По завершенню заупокійної служби траурна колона вирушить до кладовища в урочищі «Лукавець», де відбудеться військове поховання.

Березнівська міська рада просить доєднатися до вшанування пам'яті померлого захисника України та висловлюємо батькам, сестрам, усім, хто любив, знав та поважав воїна,  найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати. Нехай Захиснику України Миколі Дуцю буде світла пам'ять, яка вічно зберігатиметься у серцях земляків.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також