На бомбосховища у школах Сарненщини піде майже 40 мільйонів

426 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Щоби діти були в безпеці.

Звідки в громади кошти на ремонт та майбутнє будівництво, розповіли у Сарненській міській раді:

 

 - Згідно з розпорядженням КМУ від 09.08.2023 №688-р для ремонту та будівництва споруд цивільного захисту на території Сарненської громади з державного бюджету виділено 39,6 мільйони гривень.

22,9 мільйони гривень надано бюджету Сарненської міськради для капітальних ремонтів укриттів у Городецькому ліцеї (7,9 млн.грн.), який знаходиться в 30-км зоні РАЕС та Люхчанському ліцеї (15 млн.грн.), яке на даний час не відповідає вимогам.

Також, обласному бюджету надано субвенцію в сумі 16,7 мільйонів гривень для будівництва споруди цивільного захисту на території Цепцевицького ліцею. Наразі в Цепцевицькому ліцеї навчається 919 учнів у три зміни. Замовником робіт - Управління капітального будівництва.

Будуватимемо споруду цивільного захисту і в Сарненській гімназії №3. Наразі виготовлено всю відповідну документацію та пройдено експертизи, завершено процедуру відкритих торгів. Згідно документації заплановано будівництво захисної споруди площею з дотриманням усіх відповідних вимог. Для реалізації цього проєкту з обласного бюджету нашій громаді надано субвенцію у розмірі 5 млн.грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також