На Боярці знайшли наркопритон

1815 0

Ми у соцмережах:

На Боярці знайшли наркопритон

Поліцейські обшукали сьогодні вранці оселю 39-річного рівнянина. Крім господаря, у квартирі виявили ще двох рівнян – 36-річного чоловіка та 21-річну дівчину. З’ясувалося, що господар надавав гостям своє помешкання для вживання наркотичних засобів.

За фактом організації та утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів. відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліцейські вилучили 43 таблетки медичного препарату, у складі якого міститься прекурсор – псевдоефедрин, та лабораторне обладнання для виготовлення метамфетаміну. У квартирі поліцейські виявили ще й 15 грамів фасованої марихуани, метамфетамін, розфасований у пакетики, та ще шість різних таблеток. Відтак, власник квартири відповідатиме ще й за незаконні дії із наркотичним обладнанням, зберігання прекурсорів та наркотичних засобів за трьма статтями Кримінального кодексу України. Усе вилучене направили для проведення експертизи .

Відомо, що 39-річний рівнянин вже потрапляв на лаву підсудних за збут наркотиків, утім тоді відбувся іспитовим строком. Тепер максимальне покарання відповідно до санкцій інкримінованих зловмиснику статтй, передбачає до п’яти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також