На чергування їдуть нові патрульні

1327 0

Ми у соцмережах:

На чергування їдуть нові патрульні

На вірність Українському народові сьогодні урочисто присягнули 37 новачків - поліцейських

29 хлопців та 8 дівчат після чотирьох місяців інтенсивного навчання та успішно складених іспитів урочисто присягнули на вірність Українському народові.  Текст присяги зачитував начальник управління патрульної поліції в Рівненській області Сергій Мерчук.

Почесні гості свята начальник ГУНП в Рівненській області Валерій Самчук та заступник голови обласної ради та член комісії з відбору патрульний поліцейських Сергій Свисталюк привітали новачків та побажали їм завжди пам’ятати слова присяги й ніколи їй не зраджувати.

Начальник управління патрульної поліції в Рівненській області Сергій Мерчук вкотре наголосив, що життя молодих поліцейських від сьогодні зміниться докорінно і починається найскладнішій і, водночас, найцікавіший період їхнього життя.

Патрульні поліцейські також хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної сотні та воїнів, які полягли за Україну у всі часи та полеглих охоронців порядку під час виконання службових обов'язків. Після закінчення урочистостей патрульні приймали вітання від рідних та друзів. Вже сьогодні вночі частина новачків - патрульних заступить на своє перше чергування,  повідомляє УПП в Рівненській області. . 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також