На чому смажити яйця

909 0

Ми у соцмережах:

На чому смажити яйця

Кожен має свій улюблений спосіб приготування яєчні. А от що краще використовувати для смаження — олію чи масло? Щоб отримати відповідь, експерти звернулися до професійних шеф-кухарів, і їхня думка виявилася одностайною, пише ТСН.

Троє провідних кухарів, серед яких Джессіка Рандхава, власниця ресторану The Forked Spoon, Джоан Галлахер з Inspired Taste та кулінарний блогер Кеті Берджет, зійшлися на тому, що найкращий інгредієнт для ідеальної яєчні — якісне солоне вершкове масло, яке надає насиченого горіхового смаку, створюючи хрустку золотисту скоринку.

Легкий вміст солі у маслі підсилює натуральний смак яєць, не перебиваючи його, кажуть експерти. На відміну від звичайної олії, саме масло надає страві особливого смаку та текстури. Коли масло тане на розігрітій сковорідці, воно утворює легку, пінисту рідину з насиченим горіховим ароматом. Це не просто запобігає прилипанню яйця, а й надає яєчні ідеального смаку. Масло допомагає білку м’яко схопитися, а жовток залишається неймовірно насиченим і рідким. Завдяки маслу краї яйця стають мереживними, золотистими, а смак — простим, але неперевершеним. Ідеально підходить для того, щоб подавати їх з тостами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також