На дачі у Рівненському районі було пошкоджено газопровід

1299 0

Ми у соцмережах:

На дачі у Рівненському районі було пошкоджено газопровід

Бригаду АДС Рівнегазу викликав власник дачі із села Новоукраїнка. Газовики виявили пошкодження поліетиленового газопроводу.

- На місті переходу поліетиленового підземного газопроводу у сталевий надземний газопровід, який знаходиться у футлярі, виявили пошкодження механічного характеру. Металевий футляр, з незрозумілих нам причин, був під напругою, що і спричинило перегрівання. В результаті поліетиленовий газопровід, який був в середині, розплавився, - повідомив начальник АДС «Рівнегазу» Андрій Чижевський.

Також було виявлено підозру на несанкціоноване втручання у роботу  лічильника газу.

Працівники аварійної бригади ліквідували пошкодження, замінили частину газопроводу, вилучили лічильник газу для проведення експертизи. До з’ясування обставин, а саме, чому газопровід знаходився під напругою і чому було пошкоджено пломбу на приладі обліку, припинено газопостачання до оселі споживача.

 АТ «Рівнегаз» вкотре закликає споживачів природного газу не втручатися у систему газопостачання, роботу лічильника газу, не проводити самотужки ремонт чи заміну газових приладів і дотримуватися Правил безпеки систем газопостачання. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також