На директора ринку “Моріон” напали його колишні орендарі

3546 0

Ми у соцмережах:

На директора ринку “Моріон” напали його колишні орендарі

"Вчора ввечері так звані активісти при черговій спробі проникнути на територію ринку побили його директора Павла Маковецького". Про це інформує ПП «Моріон» у своєму повідомленні для ЗМІ.

Близько 18.30 один з активних учасників групи екс-орендарів ринку заблокував своїм автомобілем виїзд з ринку, йдеться у повідомленні.

Павло Маковецький вийшов, щоб спробувати владнати ситуацію, після чого на нього було вчинено напад.

«На щастя, охороні ринку та представникам патрульної поліції вдалося врятувати його від розправи.  Вгамовувати хуліганів прибуло відразу чотири наряди патрульної поліції», -зазначає ПП «Моріон».

«Зауважимо, що вчора, 12 березня, група так званих активістів-підприємців упродовж всього дня двічі намагалася силою проникнути на територію ринку. На відео з камер спостереження чітко видно зумисне пошкодження майна підприємства», - йдеться у повідомленні.


Враховуючи, що це не перша спроба цієї групи осіб проникнути на ринок у вихідний, санітарний день, адміністрація укріпила браму.

«Тож намагання так званих активістів проникнути на ринок не увінчались успіхом», - зазначають у «Моріоні».

Чоловіки, яких встановлюватимуть правоохоронні органи, змогли лише пошкодити обшивку воріт.

 Дещо пізніше, близько 17.00, група чоловіків повторно спробувала проникнути на територію ринку, перелізши через огорожу. Одного з них було затримано охороною і передано для дачі пояснень представникам поліції, що приїхали на виклик керівника підприємства.

 

Агресивні дії колишніх орендарів дирекція пов’язує з рішенням Господарського суду Рівненської області.

За позовом МПП “Моріон” проти підприємця Сергія Яганова суд зобов’язав відповідача звільнити займане ним на ринку “Моріон” торгове місце та відшкодувати на користь позивача не сплачену раніше орендну плату.  

Подібне рішення Господарський суд виніс і у справі проти ще одного активного учасника цієї групи підприємця Сергія Чайки.   

«Незважаючи на рішення судів, на постійну присутність на ринку представників поліції, протиправні дії з боку групи колишніх орендарів продовжуються. Напрошується запитання: хто ж зупинить цей безлад?» - йдеться у повідомленні ПП “Моріон”.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також