На дорогах працюють рятувальники

1196 0

Ми у соцмережах:

На дорогах працюють рятувальники

Зима тільки розпочалася, а рятувальникам роботи вже додалося — вони витягують автомобілі, які злетіли в кювет, і розтягують побиті, які зіткнулися.

Зима тільки розпочалася, а рятувальникам роботи вже додалося — вони витягують автомобілі, які злетіли в кювет, і розтягують побиті, які зіткнулися. Поблизу села Селець Дубровицького району вони витягували з кювета вантажівку "Сканія". Водій розповів, що перевозив з Сербії у Білорусь чорнослив, через ожеледицю не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і перекинувся. Бійці ДСНС розвантажили авто, за допомогою тягача та пожежної автоцистерни поставили вантажівку на колеса. Водій подякував і поїхав далі.

Рятувальники працювали вантажниками
А неподалік селища Рафалівка Володимирецького району рятувальники витягнули двох пасажирів з понівеченого автомобіля "Фольксваген", водій якого не впорався з керуванням, з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Поблизу села Вересневе водій "Хонди", 25-річний Віталій з Демидівки, врізався у вантажівку, яка їхала по зустрічній смузі. Водія та пасажира легковика затиснуло в салоні. За допомогою спеціального обладнання рятувальники визволили потерпілих з розбитого автомобіля й передали їх медикам швидкої допомоги. Водій "Хонди" отримав політравму і госпіталізований в реанімаційне відділення Рівненської міськлікарні. Його 23-річний пасажир отримав забої обличчя, після надання медичної допомоги його відпустили з лікарні додому.
Влетів у миргородську вантажівку
Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та відділ ДАІ області радять водіям при ускладненні погодних умов не їздити на власних авто без особливої потреби. Водіям рекомендують запастися в дорогу лопатою, тросом, термосом з гарячим чаєм, мати заряджений мобільний телефон, теплі речі та достатній запас пального.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також