На дорогах пролилася кров

1717 0

Ми у соцмережах:

На дорогах пролилася кров

Четверо осіб отримали травми та одна загинула у вівторок на дорогах Рівненщині. Перша з автопригод трапилась вранці на вулиці Соборній у Рівному, а інша — в обідню поблизу села Птича у Дубенському районі.

ДТП СОБОРНА4_cr

ДТП на вулиці Соборній
…О дев'ятій ранку неподалік головного корпусу НУВГП автомобіль "Рено" не розминувся з маршруткою "Богдан". Маршрутка, яка курсує за маршрутом №45, піднімалась вулицею вгору у напрямку Покровського собору. А автомобіль "Рено" у ту мить спускався до центру міста. Як та чому легковик охоронної фірми "Явір" опинився на зустрічній смузі — зараз з'ясовують слідчі. Автомобілем "Рено" керував 38-річний Василь з Рівненського району, а маршрутним таксі "Богдан" — 42-річний рівнянин Іван. — Медична допомога під час цієї автопригоди знадобилась чотирьом людям, - повідомила "РВ" Світлана Марко, керівник прес-служби УДАІ області. — Швидка допомога забрала у лікарню водія "Рено" та його пасажира, а також двох жінок, які були пасажирками маршрутки. Обох чоловіків госпіталізували, а жінок після надання медичної допомоги у травмпункті відпустили додому. ПТИЧА
Поблизу села Птича збила волосипедиста
Водій "Рено" перебуває в нейрохірургічному відділенні, його 21-річний пасажир Дмитро — в травматологічному. У 35-річної Валентини та 28-річної Вікторії лікарі виявили лише забої. А у Дубенському районі "Фольксваген", який їхав з Рівного у напрямку Львова, поблизу Птичі збив велосипедиста та після цього влетів у відбійник. За кермом авто перебувала 55-річна Тетяна з міста Гамбурга, що у Німеччині. Ні жінка, ні пасажири, які були у салоні її авто, травм не отримали. А 43-річний велосипедист Валерій з міста Дубна, якого вона збила, від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Її обставини слідчі ще з'ясовують.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також