На дорогах Рівненщини - четверо травмованих

1496 0

Ми у соцмережах:

На дорогах Рівненщини -  четверо травмованих

За минулу добу дві дорожньо-транспортні пригоди сталися у Рівному та одна у Рокитнівському районі.

Близько 14-ї години 4 березня у селі Карпилівка, що в Рокитнівському районі, 39-річний водій мотоцикла не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку і зіткнувся зі скутером, яким їхала їхала 30-річна місцева жителька і її 8-річний син. Хлопчик отримав перелом ноги та госпіталізований до місцевої лікарні. Його мама отримали забійні рани тіла.

А на вулиці Петра Дорошенка у Рівному близько 23-ї години під колеса автомобіля «Рено» потрапила 39-річна жителька Рівного, яка перебігала дорогу у невстановленому місці. Її з закритою черепно-мозковою травмою, забоями хребта каретою швидкої доставили до медзакладу.

аЩе одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько першої години ночі, сьогодні п’ятого березня на вулиці Київській. На перехресті доріг зіткнулися автомобілі «Форд Фокус» під керуванням 21-річного жителя Волинської області та «Фіат Добло», яким керував 39-річний рівнянин. Постраждав пасажир «Форда» -  53-річний житель Волинської області. Медики діагностували у нього перелом ребра та забої обличчя.

У всіх водіїв поліцейські відібрали зразки крові на предмет визначення стану сп’яніння. 

За усіма фактами поліцейські проводять досудові розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також