На ДТП у Рівному викликали єврокомісара

2010 0

Ми у соцмережах:

На ДТП у Рівному викликали єврокомісара

Ця автопригода сталась сьогодні у Рівному.

На вулиці Новака на перехресті доріг водій автомобіля AudiA6 не виконав вимог дорожнього знаку "Стоп", гідно з яким проїзд без зупинки заборонено та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat.

Єврокомісар оперативно прибув на місце ДТП та допоміг оформити Європротокол, що дозволяє отримати страхові виплати за спрощеними умовами. 

У Рівненській області за останню добу збільшилась кількість ДТП На території обслуговування УПП зареєстровано 7 ДТП, 4 з них з травмованими, 7 осіб отримали травми різного ступеня важкості, 1 людина, на жаль загинула. Сьогодні з 8-ї ранку і до 14.30 на лінію 102 надійшло понад 20 повідомлень про дорожньо-транспортні пригоди. Деякі з них не знайшли підтвердження, частина водіїв оформили пригоду по європротоколу.

У зв’язку із погіршенням погодних умов патрульні наголошують водіям на неухильному дотриманні безпечного швидкісного режиму та дистанції, зокрема і враховувати стан дорожнього покриття у дощову погоду. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку інших.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також