На Дубенщині брат вбив рідного брата, але не пам’ятає за що

1897 1

Ми у соцмережах:

На Дубенщині брат вбив рідного брата, але не пам’ятає за що

Про смерть 50-річного жителя села Великі Загірці Дубенського районі поліції повідомив родич загиблого 32-річний місцевий житель.

На місці події поліцейські встановили, що будинку проживали двоє рідних братів: 50-ти та 44-х років.

Під час 44-річний чоловік запевняв, що не знає з яких причин загинув брат. Однак, відповідно до свідоцтва, смерть чоловіка настала внаслідок набряку-набухання та компресії головного мозку, закритої черепно-мозкової травми з крововиливами під оболонку головного мозку. Також у загиблого були переломані ребра, а на тілі виявили близько 30 забоїв. Тож 44-річний чоловік зізнався у тому, що таки він вбив брата.

Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області повідомляє,  чоловік розповів поліцейським, що напередодні близько 17:00 вони з братом розпивали алкогольні напої. Випили більш ніж достатньо, бо що стало причиною конфлікту – не пам’ятає. Перебуваючи на подвір’ї, молодший наніс руками й ногами тілесні ушкодження по усьому тілу своєму брату, а після завершення бійки обоє пішли до будинку. Коли ж уранці 44-річний чоловік прокинувся, виявив свого брата у ліжку мертвим. Він одразу ж повідомив про це свого родича, який викликав поліцію.

Нині зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті 44-річному жителю села Великі Загірці загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також