На Дубенщині чоловік у пориві ревнощів порізав знайомого

1120 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині чоловік у пориві ревнощів порізав знайомого

За завдане умисне тяжке тілесне ушкодження 35-річного жителя Дубенщини затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

 У поліції повідомляють, що учора ввечері на спецлінію "102" зателефонував 27-річний житель села Копань, який розповів про конфлікт із 35-річним знайомим.

Коли на місце події прибули правоохоронці, вони побачили закривавленого заявника. Поліцейські доставили потерпілого до медзакладу, а для з’ясування усіх обставин викликали слідчо-оперативну групу.

Виявилося, що напередодні 27-річний чоловік за місцем свого проживання «святкував» зі знайомою. У цей час до будинку прийшов «посівати» її нетверезий залицяльник, який хотів забрати жінку, однак та не погодилася.

Господар почав випроводжати 35-річного знайомого, який у відповідь вдарив його по обличчю. Він попросив молодшого вийти на вулицю, а біля будинку завдав ще удар ножем у спину і пішов геть.

За результатами проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські викрили зловмисника у селі Вербень неподалік його місця проживання. Його затримали порядку статті 208 КПК України.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 КК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Знаряддя злочину 35-річний зловмисник встиг викинути.

Досудове розслідування триває.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також