На Дубенщині грабіжник забрав з холодильника жертви заморожені м`ясо та гриби

1187 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині грабіжник забрав з холодильника жертви заморожені м`ясо та гриби

У будинок 56-річної жительки села Посників зранку прийшов 30-річний односелець. На стук йому ніхто не відповів, отож він рвонув двері та сам зайшов в дім. Господиня перебувала на кухні. Нетверезий зловмисник став вимагати у неї, аби та накрила йому на стіл поїсти.

Довго не чекаючи, підійшов до холодильника і забрав м’ясо та грибами із морозильної камери. Жінка побігла за допомогою до сусідки, яка одразу набрала сільського голову, а той сповістив про грабіж поліцію.

Поліцейські виявили зловмисника із награбованим на одній із вулиць села. Чоловік уже перебував у місцях позбавлення волі за аналогічний злочин, але був звільнений від покарання умовно-достроково. 

Слідчі відділення поліції №1 з смт Млинів затримали його та повідомили про підозру у грабежі, вчиненому повторно і поєднаний із проникненням у житло. До суду підготовлене клопотання про обрання йому запобіжного заходу -  тримання під вартою. Вилучені продукти повернули власниці, 30-річний зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєний черговий злочин йому загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також