На Дубенщині хлопчик віддав подаровані гроші на день народження для ЗСУ (ВІДЕО)

820 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині хлопчик віддав подаровані гроші на день народження для ЗСУ (ВІДЕО)

Нещодавно дитині виповнилось 10 років. Кошти, які йому подарували рідні на день народження, а це трохи більше 8 тисяч гривень, він віддав волонтерам, для військових.

Про дитячу небайдужість і мотивацію, дивіться у сюжеті Рівне 1.

- Їм більше треба! - сказав Григорій Циганюк, який мешкає у селі Пустоіванне, на Дубенщині.

Нещодавно відсвяткував своє 10 - річчя. Рідні та друзі, які завітали на день народження, подарували імениннику гроші. Хлопчик довго не думав, що робити з подарованим.

Таке рішення сина неочікуваним було і для батька. Пан Володимир і сам волонтерить. Коли почалася війна, повернувся із заробітків з-за кордону. Каже, зброю в руках ніколи не тримав, допомагає армії як може.

Хлопчик навчається у 5-му класі, місцевого ліцею. Про свій подарунок для ЗСУ, не розповідав навіть друзям. Про благородний вчинок свого учня, керівництво закладу дізналось із соцмереж.

Всі подаровані гроші Григорій віддав місцевим волонтерам. Оксана Ящук каже, намагалась повернути частину коштів маленькому благодійнику, але той був непохитний.

Волонтери зворушені вчинком Григорія. Кажуть, діти, які живуть в умовах війни, нині мають зовсім інші цінності. Обов'язково кошти від хлопчика передадуть військовим. Вже знають на що їх витратять.

У сім’ї Циганюків – виховується два сина. Тато каже, має можливість вивезти сім’ю за кордон, але робити цього не хоче. Спільними зусиллями будуть наближати Україну до перемоги.

Григорій сподівається - його гроші зігріють військових, за них придбають теплий одяг. Або ж стануть частинкою суми для придбання необхідної техніки. Хлопчик не на мить не засумнівався у своєму вчинку бо має велику мрію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також