На Дубенщині хтось вкрав піску на понад 4 мільйони гривень

1044 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині хтось вкрав піску на понад 4 мільйони гривень

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу вже не вперше на Рівненщині виявляють факт видобування корисної копалини місцевого значення – піску, що завдає державі мільйонні збитки.

Під час позапланового заходу ДП «Дубенське лісове господарство», на земельній ділянці, що перебуває на праві постійного користування лісового господарства виявлено порушення права державної власності на надра, а саме: факт видобування корисної копалини місцевого значення – піску будівельного, загальним об’ємом 4616 метрів кубічних.

Правопорушники своїми діями заподіяли шкоду державі на суму 4 млн. 652 тис. 928 грн. Осіб причетних до даного порушення – не встановлено.

Державною екологічною інспекцією Поліського округу матеріали по даній справі направлено до Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Рівненської обласної прокуратури для подальшого внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань з метою встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

До речі, нещодавно на Рівненщині неподалік села Сопачів, Вараського району виявлено факт самовільного видобування невстановленими особами корисної копалини місцевого значення – піску будівельного, загальний об’єм видобутого склав - 31176 м3. Сума збитків - 34 млн. 044 тис. 192 грн. 

Читайте також: Екологи виявили на Рівненщині мільйонні збитки внаслідок незаконного видобутку піску


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також