На Дубенщині киянка збила автомобілем «Сузукі» велосипедистку

1895 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині киянка збила автомобілем «Сузукі» велосипедистку

Дорожньо-транспортна пригода сталася о 19:25 , 22 жовтня, на автодорозі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» у селі Стара Миколаївка.

Поліцейські встановили, що 32-річна кермувальниця «Suzuki Grand Vitara», жителька столиці, не вибрала безпечної швидкості, не врахувала дорожньої обстановки та допустила наїзд на 55-річну велосипедистку, яка їхала проїзною частиною у попутному напрямку.

Потерпіла жителька селища Смига отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, перелому кісток основи черепа. Із запахом алкоголю її госпіталізували у травматологічне відділення.

Водійка за результатами огляду на стан сп’яніння за допомогою алкотестера «Драгер» була твереза, у рамках кримінального провадження у неї також відібрані зразки крові. Транспортний засіб вилучений.

Слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також