На Дубенщині нарядів патрульної поліції стане більше

761 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині нарядів патрульної поліції стане більше

На Рівненщині впроваджуватимуть нову концепцію системи реагування поліції на звернення громадян. Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив про це під час візиту на Рівненщину.

 

- Національна поліція України за підтримки міжнародних партнерів продовжує реалізацію безпекових проєктів та ініціатив, спрямованих на підвищення рівня довіри громадян, покращення надання поліцейських послуг, — зазначив Ігор Клименко. — Тому на території Рівненської області, зокрема у Дубенському районі, вирішено розпочати процес уніфікації та оптимізації роботи поліції щодо реагування на заяви та звернення громадян.

Впровадження нової концепції стосуватиметься підрозділів патрульної поліції, груп реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громад та дільничних і стане продовженням реформування поліції.

Крім того, потребує вдосконалення формат роботи створених свого часу груп реагування патрульної поліції. Задля забезпечення максимальної поліцейської присутності передбачається збільшення нарядів патрульної поліції. Саме на Дубенщині служитимуть 60 релокованих із Маріуполя та Лисичанська працівників патрульної поліції.

- Наша мета — у максимально стислі строки розробити та відпрацювати нову концепцію системи реагування на заяви та звернення громадян, щоб її в подальшому впровадити у всій Україні. Рівненська область — компактна та активно розвивається. Тут є взаєморозуміння між правоохоронними органами та владою, тут є професійні кадри, тобто,всі передумови для реалізації запланованого, аби громадяни могли отримати вчасну та кваліфіковану допомогу від поліцейських, — підсумував Ігор Клименко. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також