На Дубенщині прощатимуться з солдатом, який з травня вважався безвісти зниклим на Харківщині

1559 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині прощатимуться з солдатом, який з травня вважався безвісти зниклим на Харківщині

Мирогощанська громада знову у жалобі.

27 вересня проводжатимуть в останню дорогу новітнього Героя Небесного війська солдата-понтонщика Манелюка Сергія Петровича, 41-річного  жителя с. Мирогоща Друга.

Сергій вступив на службу за контрактом до ЗСУ з травня 2001 року та з перших днів війни з російськими окупантами боронив нашу землю.

Виконуючи бойове завдання у Харківській області, поблизу м. Ізюм потрапив під ворожий обстріл і з травня місяця вважався зниклим безвісти.

Після деокупації частини території Харківської області  21 вересня було знайдено тіло Сергія Манелюка..

- Справжній патріот своєї країни загинув з Україною в серці. Осиротіли троє дітей, а батьки Героя більше ніколи не обіймуть свою кровиночку, яка неймовірно любила життя... Але його любов до Батьківщини була понад усе. Ми не забудемо! Ми не пробачимо! Ворог обов'язково отримає за все сповна! А ти спочивай з миром, наш Захисник! - йдеться у повідомленні Мирогощанської громади.

 

Прощання з Сергієм Манелюком відбудеться 27 вересня:

14.00 год. – майдан Незалежності м. Дубно.

14.30 год. траурна процесія буде рухатися через с. Рачин, с. Мирогоща Друга ( по вул. Миру, вул. Шевченка, вул. Перемоги, вул. Волиця до батьківської хати ).

15.00 год. - Заупокійна панахида за загиблим відбудеться у Свято-Михайлівській церкві с. Мирогоща Друга.

16.00 год. – процесія рухатиметься до останнього місця спочинку на кладовище с. Мирогоща Друга по вул. Загребля, вул. Залізнична.

Жителів громади просять гідно зустріти захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу. Слава Герою! Вічна пам'ять! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також