На Дубенщині провели ярмарки на підтримку ЗСУ

407 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині провели ярмарки на підтримку ЗСУ

Чотири громади на Дубенщині ініціювали благодійні акції, аби забрати кошти на допомогу армії.

Про це повідомляє Рівненська ОДА.

У Бокіймівській громаді, учні та працівники Смордвійського ліцею провели благодійний ярмарок «Творимо добро разом». Організували ініціативу педагоги, учні та їхні батьки, а також випускники закладу. Таким чином вдалося зібрати майже 24 тисяч гривень. Їх спрямують воїнам-односельчанам, що нині захищають Україну.

Ще один ярмарок провели на Радивилівщині. У Радивилівському ліцеї №2 освітяни, школярі та батьки зібрали 15,5 тисяч гривень. Їх спрямують на підтримку ЗСУ.

Також благодійний захід провели у Дружбівському ліцеї. Там вдалося під час ярмарку зібрати майже 5,5 тисяч гривень. Частину з них передали дружині односельця, який зараз захищає Україну. Решту грошей спрямують на благодійність.

Поряд із цим у закладі діяла акція «Повертайся живим». Вчителі та учні зібрали понад 6 тисяч гривень. За ці кошти придбали теплі шкарпетки, устілки, печиво, продукти харчування тривалого зберігання, соління. Все придбане передали воїнам ЗСУ на Донеччину.

А у Смизькому ліцеї Смизької громади стартував благодійний марафон «Шкарпетки для перемоги 2.0». Організатори поставили за мету забрати 5 000 звичайних та теплих шкарпеток для потреб військовослужбовців ЗСУ.

“Одна пара шкарпеток — це не лише тепло для ніг окремого солдата, але й емоційна підтримка для захисників України. Це нагадування суспільству про потребу посильної допомоги”, — кажуть у закладі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також