На Дубенщині розчищати дороги допомагають військові

812 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині розчищати дороги допомагають військові

На Дубенщині окремі населені пункти залишаються «відрізаними» через негоду.

Про це повідомляє пресслужба Дубенської РДА.

На ліквідацію заметів залучили дві групи військовослужбовців та важку військову інженерну техніку Грейдер BGD-140 та Бульдозер SHEHWA-165 від інженерної бригади Сил підтримки ЗС України. Нині від заметів розчистили дороги до населених пунктів Турковичі, Пирятин, Повча, Миколаївка, Малі Сади, Верба, Стовпець, Білогородка загальною протяжністю 90 км.

Станом на 13 годину 17 лютого на території Дубенщини ряд автошляхів державного та місцевого значення залишалися непроїзними. 

Так, проблемними є ділянки дороги Добривода-Крупець між селами Баранне-Срібне, Заміщина-Гоноратка (Крупецької ТГ), Мокре-Молодаво, Заруддя-Білоберіжжя (Мирогощанської ТГ), ділянка дороги від Смордва до Хорупаня (Бокіймівської ТГ), дорога між селами Кам'яниця - Клюки (Тараканівської ТГ), відрізки автошляху між селами Маївка – Молодаво Друге та з Привільного до Черешнівки (Привільненської ТГ), автошлях між селами Набережне-Берестечко (Боремельська ТГ).

Ускладненим залишається проїзд на автошляхах Малі Сади – Великі Сади Привільненської ТГ, Дубно-Сапанівчик та Онишківці-Рівне Смизької ТГ, автомобільна дорога Луцьк – Демидівка (відрізок Золочівка – Набережне) Боремельської ТГ. Проблемним є доїзди до окремих сіл Тараканівської, Млинівської, Крупецької, Демидівської, Радивилівської та Смизької громад.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також