На Дубенщині судитимуть жителя Рівненського району за угон мікроавтобуса

582 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині судитимуть жителя Рівненського району за угон мікроавтобуса

22-річному жителю села Білашів може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, 27 вересня на спецілінію 102 надійшло повідомлення від 69-річного жителя Дубенського району, що в селі Княгинин невідома особа заволоділа його автомобілем «Volkswagen T2».

За отриманим орієнтуванням поліцейські виявили транспортний засіб неподалік селища Мізоч колишнього Здолбунівського району. Зупинятися викрадач не збирався та додав швидкості. Втім, не впорався із керуванням, з’їхав у кювет і намагався втекти з місця події.

Поліцейські встановили, що двоє односельців приїхали на гостини до родичів у село Княгинин. 17-ти та 22-річний жителі села Білашів дісталися туди на мотоциклі, повернутися яким не змогли через технічну несправність. На узбіччі вони побачили припаркований мікроавтобус. Скориставшись відсутністю власника авто, в присутності неповнолітнього, який не усвідомлював значення злочинних дій, 22-річний хлопець через незамкнені задні двері проник до салону, завантажив у багажне відділення свій двоколісний і попрямував за місцем проживання.

Як пояснив підозрюваний слідчим, мікроавтобус він хотів повернути назад. За результатами огляду на алкотестері викрадач перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і стало обставиною, яка обтяжує покарання. Слідчі Дубенського райвідділу поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також