На Дубенщині судять селянина за смертельне побиття гостя

470 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині судять селянина за смертельне побиття гостя

Дубенські слідчі скерували до суду із обвинувальним актом кримінальне провадження стосовно 30-річного жителя села Білоберіжжя. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, шостого грудня торік 55-річний села Заруддя навідався у гості до знайомих - 30-річного жителя Білоберіжжя та його співмешканки. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт. Господар почав бити руками й ногами гостя по всьому тілу. Коли ж той упав, разом із господинею покинули домівку. Потерпілий зумів вийти на дорогу та знепритомнів. Попри вжиті реанімаційні заходи життя 55-річного чоловіка врятувати не вдалося: наступного дня він помер в лікарні.

Поліцейські розшукали нападника у родичів співмешканки. 

Слідчі встановили, що зловмисник умисно наніс потерпілому не менше двох ударів кулаками в голову та не менше п’яти ударів кулаками та ногою у груди потерпілому, внаслідок чого заподіяв згідно з висновком експерта тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої тупої травми грудної клітки справа та множинних переломів ребер, що призвели в результаті до травматичного шоку.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, зловмиснику повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід -  тримання від вартою, тож наразі він перебуває у СІЗО.

Пом’якшуючою обставиною для обвинуваченого є те, що у скоєному він зізнається та шкодує про це, а обтяжуючою — вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також