На Дубенщині з’явився клас на колесах

1436 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині з’явився клас на колесах

У Привільненській об’єднаній територіальній громаді , що на Дубенщині, старий автобус переобладнали в яскравий навчальний клас. Це вдалось зробити в рамках реалізації проекту «Територія свободи» .

Автобус розмістили на території школи. У ньому - зручні місця для сидіння, навчальна креативна дошка, кімнатні рослини, куточок читача та багато інших інноваційних цікавинок.

Чиновники вважають, що таким чином вдалося створити справжню «Територію свободи». Це не просто навчальний клас – це простір для підтримки соціальних проектів молоді та учнівського самоврядування громади. До того ж, кожного року спостерігається позитивна динаміка на збільшення кількості запропонованих проектів.

Прес-служба РОДА нагадує, що конкурс підтримки молодіжних ініціатив проводять вже 15 років. Конкурсна комісія колегіально та відкрито відбирає найкращі проекти, що співфінансуються з обласного бюджету. Цьогоріч громадські організації Рівненщини отримають фінансову підтримку на реалізацію 9 молодіжних проектів. Кошти у сумі 250 тисяч гривень спрямують з обласного бюджету. Власний внесок співфінансування складає не менше 15%.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також