На Дубенській - побились, у поліції - помирились

2323 0

Ми у соцмережах:

фото -  @anya.draganchuk зі спільноти Типове Рівне

Побачивши учора увечері бійку між двома чоловіками на вулиці Дубенській у Рівному, свідки розбороняти їх самі не стали, а подзвонили у поліцію.

Одні свідки подумали, що на вулиці сталось пограбування, іншим - видалося, що хтось з чоловіків навіть отримав ножове поранення.

Побачивши поліцейських, 40-річний та 33-річний чоловіки припинили бійку та стали втікати. Один з них заскочив на подвір'я рівнян та став щосили гамселити у двері, вимагаючи, щоб господарі негайно впустили його до будинку. 

- Обох чоловіків поліція затримала. Вони перебували у нетверезому стані.  На обох склали адмінпротоколи за появу  у громадському місці у нетверезому стані. У міськвідділі чоловіки помирились між собою, сказали, що претензій один до одного більше не мають, отож заяв не писатимуть, - повідомила РВ Оксана Юрченко-Погореляк, речниця управління патрульної поліції Рівненської області.

Для тих рівнян, хто у ту пору ще не спав, затримання чоловіків поліцейськими на вулиці Дубенській стало справжнім видовищем, яке вони "фільмували" та згодом активно обговорювали  у соцмережах, висуваючи щоразу неймовірні припущення.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також