На Дубровиччині в останню дорогу провели Героя (ФОТО)

7699 0

Ми у соцмережах:

На Дубровиччині в останню дорогу провели Героя (ФОТО)

18 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Курульки Харківської області загинув військовослужбовець з села Бережниця — молодший сержант Роман Вовчик.

Як повідомляє Дубровицька міська рада, 31-річний захисник закінчив Національний педагогічний університет ім.Драгоманова.

У березні 2016 року він одружився, і коли народилася старша донька — вступив на контрактну службу старшим солдатом 30-ї механізованої бригади князя Констянтина Острозького.

За період служби проявив високий військовий професіоналізм, нагороджений медалями «За участь в боях Світлодарськ», «За оборону Попасної», відзнакою командувача ООС «За витягу та вірність», а також грамотами.

У 2019 році він став батьком вдруге.

- Роман був справжнім у всьому, тим кого можна було ставити у приклад : хорошим сином, люблячим чоловіком та татом, щирим онуком та вірним Захисником своєї держави. Він віддав найцінніше - своє життя заради нової України. Боронив нашу країну від агресора, а сьогодні є одним з Ангелів того великого війська, яке буде берегти нас із небес, - додають у міській раді.

Учора Романа Вовчика провели в останню дорогу. На території Дубровицької громади оголосили День жалоби.

Вічна пам'ять Герою!

Читайте також: На Харківщині загинув молодший сержант з Дубровиччини


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також