На двох під`їздах до міста відремонтують дороги

1198 0

Ми у соцмережах:

На двох під`їздах до міста відремонтують дороги

Цьогоріч на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них на території Костопільської району за результатами тендерної процедури буде витрачено понад 3,3 мільйона гривень.

Керівники Костопільської РДА зустрілись із представниками компанії ТОВ «Захід Диліжанс», яка стала переможцем тендеру з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них на Костопільщині, повідомляє Костопільська влада.  

Разом виїхали  на  південний та північний під’їзди до м. Костопіль, щоб визначити  об’єми та терміни початку проведення ремонтних робіт.

У 2019 році на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них на території району за тендерної процедури буде витрачено понад  3,3 млн грн. Проектно-кошторисну документацію повного капітального ремонту автомобільних доріг місцевого значення до цих двох під’їздів до Костополя розробили ще торік.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також