На енергозбереження в Рівненській області передбачили 4,45 млн гривень

546 0

Ми у соцмережах:

На енергозбереження в Рівненській області передбачили 4,45 млн гривень

На Рівненщині продовжать відшкодовувати відсотки за кредитами на термомодернізацію ОСББ. На 2022 рік на заходи енергозбереження в обласному бюджеті передбачили 4 млн 450 тисяч грн.

Як повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА, 650 тис. грн спрямують на відшкодування учасникам Урядової програми «теплих кредитів», 3,8 млн грн – за державною програмою «ЕНЕРГОДІМ».

«Рівненщина вже декілька років – у лідерах серед регіонів України за напрямом енергоефективності. Залучення кредитів на ці потреби, реалізація енергоефективних заходів сприяє зменшенню витрат на енергоресурси. У 2021 році відшкодування на енергоефективні заходи було спрямовано 1,8 мільйонів гривень. За ці кошти здійснено більше тисячі відшкодувань для ОСББ», - розповіла заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Завдяки Фонду енергоефективності,  ОСББ можуть отримати грант на термомодернізацію будинків. Наразі подано 35 заявок від ОСББ Рівненської області.

Довідки щодо відшкодування заходів з енергозбереження можна отримати у представників банків-учасників програм ПАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Кредобанк», АТ КБ «ПриватБанк» та АТ «Ощадбанк». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також