На фельдшера «швидкої» допомоги у Рівному напав невідомий чоловік

1016 0

Ми у соцмережах:

На фельдшера «швидкої» допомоги у Рівному напав невідомий чоловік

20 грудня о 19:56 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у закладі громадського харчування на вулиці Орлова у Рівному потребує медичної допомоги чоловік. Він нібито травмувався.

За вказаною адресою прибула лікарська бригада Рівненської станції швидкої медичної допомоги.

Бригада «швидкої» ще не встигла оглянути потерпілого, як до них з лайкою та кулаками накинувся сторонній чоловік - відвідувач кафе. Він завдав тілесні ушкодження фельдшеру «швидкої» Ігорю Мосійчуку, а також пошкодив медичний ящик для надання ЕМД. Лікарка екстренки Ірина Полюхович негайно викликала ще одну карету «швидкої» та поліцію. Нападник на певний час повернувся в заклад громадського харчування, проте за декілька хвилин, намагався втекти з місця події. Лікарка Ірина Полюхович разом з бригадою «швидкої» та перехожими людьми кинулися його наздоганяти. Спільно вдалося зупинити нападника до приїзду поліції.

Попередній діагноз фельдшера: підозра на закриту черепно-мозкову травму та  гіпертонічний криз.  Медика госпіталізовано до Рівненської центральної міської лікарні.  А пацієнт, до якого викликали «швидку», відмовився від огляду. Його забрав товариш, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної мпдичної допомоги. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також