На Філіппінах здох крокодил-людоїд із Книги рекордів Гіннесса

1398 0

Ми у соцмережах:

На Філіппінах здох крокодил-людоїд із Книги рекордів Гіннесса

Гігантський крокодил на прізвисько Лулун, впійманий півтора роки тому і відзначений як найбільший в світі в Книзі рекордів Гіннесса, здох у зоопарку міста Бунаван на Філіппінах.

Довжина рептилії становила 6,17 метра, а вага перевищувала 1075 кілограмів. Мер Бунавана Едвін Кокс Елорде розповів, що Лулуну було більше 50 років, а причиною його смерті могла стати незвичайно холодна для регіону погода. Лулуна зловили у вересні 2011 року під час тритижневого полювання, відкритого після того, як поступили відомості, що гігантська рептилія нападає на місцевих жителів. За даними ЗМІ, жертвою крокодила стала як мінімум одна людина — в 2009 році Лулун з'їв дитину. Зниклим безвісти також числиться місцевий рибалка, не виключено, що його теж з'їв крокодил.

 
Для того щоб витягнути крокодила з води, знадобилися зусилля близько ста осіб. Кличку Лулуну дали на честь чиновника, який брав участь у його затриманні, а незабаром після цього помер від серцевого нападу. Гігантська рептилія стала визначною пам'яткою Бунавана. Спеціально для крокодила було побудовано парк, після чого в місто почали приїжджати туристи. За словами мера, на Лулуні місто заробило близько 3 000 000 песо (72 тисячі доларів).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також