На «Флорію» поскаржились 26 клієнтів

3113 0

Ми у соцмережах:

На «Флорію» поскаржились 26 клієнтів

До Рівненського відділу поліції звернулися 26 громадян із заявами про шахрайські дії рівненського туристичного агентства «Флорія». Потерпілим завдана шкода на загальну суму понад 80 тисяч доларів США.

За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 4 статті 190 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясували, що 38-річна рівнянка приватний підприємець, Флорія Шинкарьова, дружина начальника відділу кібербезпеки Рівненського обласного УСБУ, брала гроші за організацію турів, путівок та поїздок, однак послуги не надавала.

Потерпілі оплачували повну суму за подорожі, однак в подальшому з’ясовувалося, що їх ошукали. Слідчі прийняли заяви від 26 осіб на загальну суму завданого збитку понад 80 тисяч доларів США. Під час обшуків у помешканні Шинкарьової слідчі вилучили банківські картки, документи, чорнові записи та її паспорт громадянки України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що слідчий Рівненського відділу поліції звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на паспорт та документи, які були вилучені під час слідчих дій. Майже щодня до поліції надходять нові заяви від потерпілих про вчинення шахрайських дій. Поліцейські закликають громадян перевірити у туроператора вже куплені документи на тури і авіаквитки та у випадку виявлення шахрайства відразу звертатись до поліції.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також