З будинку на Гощанщині посеред дня викрали 11 тисяч гривень

2165 0

Ми у соцмережах:

З будинку на Гощанщині посеред дня викрали 11 тисяч гривень

Учора до поліції надійшло повідомлення, що в селі Синів колишнього Гощанського району з оселі 50-річного чоловіка зникло 11 тисяч гривень.

 Слідчо-оперативна група встановила, що зранку чоловік поїхав на роботу, зачинив будинок, а ключ заховав під стріхою. Утім, коли повернувся, у шафі заощаджень уже не було.

Завдяки камерам відеоспостереження правоохоронці з’ясували, що близько 13:30 двоє невідомих осіб з характерною етнічною ознакою зайшли на подвір’я приватного господарства. Аби собака не гавкала — нагодували. Потому знайшли схований ключ від будинку і викрали гроші.

Поліцейські встановили й автомобіль, яким приїхали зловмисники. Опівночі правоохоронці розшукали «AUDI» ймовірних злочинців, у салоні якого були гроші. 

Поліцейські затримали пару, яка зізналася у скоєному. Частину грошей вони витратили на власні потреби.

Обох зловмисників слідчі ВП № 5 (смт Гоща) затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням до помешкання, вирішується питання про повідомлення їм про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що затримані вже неодноразово потрапляли в поле зору поліцейських за вчинені злочини проти власності.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також