На Гощанщині заборонили їздити транспорту без шумопоглиначів

1759 0

Ми у соцмережах:

На Гощанщині заборонили їздити транспорту без шумопоглиначів

Жителі Гощанської громади обурюються щодо мотоциклів та автомобілів, які пересуваються настільки шумно, що ці звуки нагадують людям застосування боєприпасів.

- Будь-ласка, допоможіть!,- таке прохання селищна рада отримала від дружини загиблого Героя. Причина стресу- гучні мотоцикли. І це не єдина скарга. 

На засіданні виконавчого комітету Гощанської селищної ради, яке відбулося 27 травня, членами виконкому одноголосно підтримано рішення про заборону на території Гощанської територіальної громади рух транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів «прямотік», інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач до припинення воєнного стану в Україні. Норми вступатимуть у силу з 1 червня.

У тих, хто це рішення буде порушувати, поліція матиме право вилучати транспортні засоби і доставляти їх на спецмайданчик до припинення воєнного стану в Україні.

- Шановні водії! Просимо поважати жителів громади і дотримуватися норм та правил пересування, - радить Гощанська селищна рада. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також