На Гурбах продовжать будівництво меморіального комплексу

911 0

Ми у соцмережах:

На Гурбах продовжать будівництво меморіального комплексу

Меморіальний комплекс «Героям Гурбинської битви» є важливим туристичним та історико-культурним об’єктом Рівненщини.

30 квітня в урочищі Гурби у Здолбунівському районі відбулася робоча нарада щодо продовження будівельних робіт на об’єкті меморіального комплексу «Героям Гурбинської битви».

Під час зустрічі, було обговорено перелік першочергових будівельних робіт, а саме будівництво підйому до храму, упорядкування прилеглої території меморіального комплексу та закладення комунікацій для водопостачання та електромереж.

У 2019 році за рахунок коштів районного бюджету було відкориговано проєктно-кошторисну документацію. А цього року станом на 30 квітня є наявний фінансовий ресурс на проведення вказаних робіт в сумі 999,5 тис. гривень це кошти залишку субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

У нараді взяли участь голова Здолбунівської райдержадміністрації Леонід Власюк, голова районної ради Олег Дацюк, директор Здолбунівського районного історико-краєзнавчого музею Олег Тищенко та представники будівельної фірми, з якою укладено договір на виконання вказаних робіт.

За повідомленням Здолбунівської РДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також