На Івана Купала у Зарічному заплакав еколог (відео)

4185 0

Ми у соцмережах:

На Івана Купала у Зарічному заплакав еколог (відео)

В ніч з 6 на 7 липня відзначається свято Івана Купала. Супроводжується воно запусканням дівочих вінків у воду, стрибками через ритуальне вогнище та купанням у водоймах. Проте, якщо втратити пильність та не дотримуватися правил безпеки під час святкування, існує ризик втопитися та отримати опіки.

- Традиції не порушилися. Можливо, уже хтось знайшов свій цвіт папороті. Зарічне. Муравин. Купальська ніч, - повідомляє зарічненська газета Полісся.

Зарічненські додають, що уздовж берега річки Стир розтягнулося Зарічне. І саме в купальську ніч , вийшовши на берег річки,  ви побачите своєрідний конкурс купальських вогнищ. Приготуванням вогнища завжди займалися хлопці. Це своєрідний батл між районами Стариконі, Погост, Калець, Варшава, Муравин.

Тим часом користувачі інстраграм-спільноти rivne_1283 показали, як у Зарічному горіла величезна вежа, зроблена з автомобільних шин,  і десь тихо плакав еколог, бо там пролунав потужний вибух. Нібито, хто поклав у вогнище балон з газом. Читачі обурюються, бо видовище було хоча й ефективним, але завдало  шкоди довкіллю та людям, які змушені дихати димом.

 

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також