На Каннському кінофестивалі блогерка облилася «кров'ю» на підтримку України

503 0

Ми у соцмережах:

На Каннському кінофестивалі блогерка облилася «кров'ю» на підтримку України

Українська блогерка й фітнес-тренерка Ілона Чернобай влаштувала акцію протесту на Каннському кінофестивалі на підтримку рідної країни.

 Дівчина вийшла на червоний хідник премії в патріотичному вбранні - асиметричній вечірній сукні в синьо-жовтих кольорах. Піднявшись на сходинки, вона облила себе штучною кров'ю.

У такий спосіб, за словами блогерки, вона хотіла привернути увагу світу до того, що війна в Україні ще не закінчилася і просто зараз від російської агресії гине цивільне населення, а багато українців страждають в окупації. Одразу до Ілони поквапилася охорона та вивела її з хідника.

Як розповіла дівчина, ця тема дуже болісна для неї, адже вона родом із Краматорська на Донеччині. Місто від 2014 року зазнає російської агресії, а зараз майже щодня страждає від обстрілів.

"На Каннському фестивалі є люди з різних країн: Великої Британії, Іспанії, Польщі, Німеччини. Уявіть, що вас можуть прийти і вбити за прапор вашої країни. Українцям уявляти не треба. Вони щогодини наражають себе на небезпеку не тільки за наявність прапора, а навіть за прості розмови українською мовою. Наше головне завдання – показати, що Україна не відмовляється від своїх територій і людей. Ми знаємо, що на нас чекають у Донецьку, Луганську та Ялті, попри будь-які міфи російської пропаганди", - поділилася Чернобай.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також