На хабарі затримали начальника райуправління Держпродспоживслужби

1934 0

Ми у соцмережах:

На хабарі затримали начальника райуправління Держпродспоживслужби

12 серпня оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області затримали посадовця з Млинова Георгія Телегуза . Під час огляду місця події вилучено 500 доларів США, одержаних у якості неправомірної вигоди.

Оперативниками управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції було задокументовано протиправну діяльність посадових осіб структурного підрозділу обласного управління Держпродспоживслужби.
На підставі зібраних матеріалами слідчим управлінням ГУНП в Рівненській області було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що начальник управління Держпродспоживслужби одного з районів Рівненської області вимагає від підприємця 500 доларів США неправомірної вигоди. За вказану суму він пообіцяв не втручатися та не перешкоджати веденню господарської діяльності, повідомляє у Фейсбуці управління захисту економіки в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також