На Харківщині загинув студент з Рівного, який був бійцем полку «Азов»

10520 0

Ми у соцмережах:

На Харківщині загинув студент з Рівного, який був бійцем полку «Азов»

22 серпня під час оборони Харківщини від російських агресорів загинув уродженець Полтавщини, здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Історія Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту рівненського НУВГП Василь Поліщук. Він навчався заочно.

Василь народився в с. Старий Іржавець на Полтавщині. У 2013 році закінчив сільську школу і вступив до лісотехнічного коледжу, а коли у 2014 році розпочалася війна на Донбасі, пішов добровольцем. Воюючи, склав випускний екзамен “Спартан” (біг, марш-кидок на два з половиною кілометри, з рюкзаком, вагою приблизно 60-70 кг., смуга перешкод та ін.), який здають всі кандидати полку “Азов“.

Так він став бійцем полку "Азов". Отримав поранення, пройшов реабілітацію і знову повернувся на службу за контрактом, боронячи український Донбас.

- У загиблого залишились дружина, син, донечка, батьки, сестра та брат, - повідомляє НУВГП на своїй сторінці у Фейсбуці. - Поховають Василя Поліщука на Полтавщині у рідному селі Старий Іржавець. Слава і вічна пам’ять Герою! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також