На «колгоспних» землях хоче побудувати ресторан

3 0

Ми у соцмережах:

На «колгоспних» землях хоче побудувати ресторан

Ресторан у всьому світі — це заклад, де подають відвідувачам страви та напої, де багате меню і краще обслуговування. Іноді — з музикою й танцями. У нас же ресторан — це обов’язково з танцями, а іноді — ще й на столах. Ті рівняни, які не схвалюють таких розваг і не беруть в них участі, а часто й зовсім не ходять «по ресторанах», негативно ставляться до того, що таких закладів стає все більше. Особливо в теперішній час. Тож не дивно, що під повідомленням на сайтах про те, що на вулиці Березовій підприємець хоче збудувати ресторан, з’явилося багато обурливих відгуків.

Підприємець Олександр Шиляєв має такі плани, бо має земельні ділянки в мікрорайоні «На Щасливому». Однак спочатку бізнесмену потрібно звернутися до міськради Рівного, щоб змінити цільове призначення земельних ділянок. Адже деякі з них мають призначення — для ведення сільського господарства, очевидно раніше це була колгоспна земля.

Ідею будівництва нового ресторану вже представили на архітектурно-містобудівній раді. Відомо, що заклад матиме три поверхи. З вулиці буде видно лише два поверхи, а нульовий буде підземним.

Оскільки це лише наміри, то назва майбутнього ресторану поки невідома. Адже наразі власник перебуває на стадії узгодження містобудівних документів.

Володимир Довгалець, архітектор:

— Всі старі об’єкти, які зараз є на території земельної ділянки, будуть демонтовані. Стосовно мереж, то деякі будуть реконструйовані, а інші — перенесені. Оскільки ця земельна ділянка має характерний рельєф, то там є можливість облаштування третього, цокольного поверху. Загальна площа ресторану становитиме 1040 кв. м. Розраховано, що у закладі може одночасно перебувати близько 300 осіб. Перед закладом буде зроблено благоустрій та облаштовано 27 місць для паркування автомобілів.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також