На конкурс відшкодування кредитів надійшло 42 заявки від підприємців

597 0

Ми у соцмережах:

На конкурс відшкодування кредитів надійшло 42 заявки від підприємців

Рівненська ОДА завершила прийом документів на конкурсний відбір проєктів, які передбачають залучення коштів з обласного бюджету для здійснення часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами. Від представників малого і середнього підприємництва подано 42 проєктні заявки.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку і торгівлі ОДА, до кінця червня 2021 року заплановано проведення засідання обласної комісії, на якому буде визначено переможців конкурсного відбору.

Часткове відшкодування здійснюється в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Рівненській області на 2021-2023 роки.

Право на одержання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, передбачених в обласному бюджеті відповідно до встановленого Порядку, за рішенням конкурсної комісії може надаватись суб’єктам малого і середнього підприємництва, які: розробили або реалізують проєкт, який передбачає: впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій; модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт); отримали цільовий кредит в банку для реалізації проєкту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також