На кордоні затримали ексдиректорку вараського банку, яку мають судити

1532 0

Ми у соцмережах:

На кордоні затримали ексдиректорку вараського банку, яку мають судити

Під вартою перебуває ексочільниця відділення банку, яка зі своїм чоловіком хотіла збагатитись незаконним шляхом, а згодом — втекла за кордон.

 У липні минулого року жінка, перебуваючи на посаді директора Вараського відділення одного з комерційних банків, передала своєму чоловіку попередньо підроблену нею банківську платіжну картку, на яку зарахувала депозитні та кредитні кошти померлого клієнта.

Співучасник за кілька днів зняв з цієї картки майже 260 тисяч гривень.

Подружжя не з’являлось на виклики суду, тож їх обох оголосили у міжнародний розшук. Зрештою, підозрювану затримали на польсько-українському кордоні, коли вона поверталась в Україну. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловік-спільник досі перебуває у розшуку.

Наразі перевіряється причетність підозрюваних до вчинення аналогічних злочинів, що призвели до заподіяння збитків на понад 1 млн грн.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте більше: У Вараші директорка банку хотіла зняти гроші з картки мертвої людини


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також