На Корреччині важко травмований водій всю ніч пролежав в понівеченому тракторі

3734 0

Ми у соцмережах:

На Корреччині важко травмований водій всю ніч пролежав в понівеченому тракторі

Корецькі рятувальники надали допомогу працівникам швидкої медичної допомоги транспортувати травмованого внаслідок ДТП водія трактора.

 23 жовтня о 08:40 на спецлінію "101" надійшло повідомлення, що неподалік села Калинівка Корецького району на сільській дорозі перекинувся трактор, а в салоні перебував водій.

На місце пригоди виїхали бійці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Корець.

Зважаючи на те, що схил місцевість де перекинувся трактор був дуже крутий, автомобіль швидкої медичної допомоги не зміг під'їхати до місця події. Тому рятувальники спустилися до перекинутого трактора та обережно на ношах перенесли травмованого чоловіка 1976 року народження до карети швидкої. Тракториста у важкому стані доставлено до Корецької ЦРЛ.

Як згодом вдалося з'ясувалося чоловік на тракторі вночі орав на власній земельній ділянці. Очевидно через темряву не побачив крутий схил дороги та злетів з дороги з подальшим перекиданням.

Чоловік усю ніч до ранку пролежав у понівеченому тракторі. Лише зрання коли люди гнали худобу на пасовище побачили тракториста та сповістили про це медиків та рятувальників.

До надання допомоги було залучено одну одиницю спецтехніки ДСНС та шестеро рятувальників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також