На Костопільщині облаштували укриття для шкіл та дитсадків

579 0

Ми у соцмережах:

На Костопільщині облаштували укриття для шкіл та дитсадків

У нових реаліях тепер повинні подбати не тільки про якість освіти, але й про безпеку дітей, переконані у Костопільській міській раді.

За кошти платників податків та відповідно до рішення депутатів Костопільської міської ради, з міського бюджету профінансовано проведення ремонту укриттів у Костопільських ліцеях № 4 та № 6.

Там встановили нові протипожежні двері, змонтували вентиляційні системи, залили підлогу, облаштували санвузли, відремонтували каналізації та електропроводку. Зійснили всі необхідні роботи, щоб укриття відповідали передбаченим технічним нормам. Великий обсяг робіт зроблено за допомогою батьків та самих педагогів. Зараз там  продовжують створювати комфортні умови для учнів та вчителів.

Загалом у Костопільській громаді облаштували укриття в 10 школах та 4 садках. На це з місцевого бюджету в 2022 році депутатами було спрямовано понад 4,5 мільйонів гривень.

Роботи у цьому напрямку продовжуються. Спільними зусиллями робимо все, аби забезпечити належні та безпечні умови навчання під час воєнного стану.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також