На Костопільщині прощатимуться з воїном, який захищав Україну від ворогів

708 0

Ми у соцмережах:

На Костопільщині прощатимуться з воїном, який захищав Україну від ворогів

Юрій Тильман боронив наші кордони на передовій, проте помер у медичному закладі.

Юрій Тильман народився 7 травня 1975 року у Костополі. Навчався в школі №5, а згодом в училищі. Після закінчення навчання працював будівельником.

Півтора року Юрій Тильман захищав наші кордони в зоні АТО. Потім повернувся додому, а вже 12 жовтня 2022 його мобілізували. Він перебував на передовій до липня 2023 року: спочатку на Донеччині, потім на Харківщині. Але через хворобу Юрій Тильман був змушений припинити службу. Молодший сержант помер через хворобу у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону (м. Харків) 23 жовтня.

Військовослужбовець разом із цивільною дружиною тривалий час жив у с.Тростянець та виховував дітей. Зараз сину 17, а доньці 22 роки.

- Ми дуже жалкуємо, що з нами тепер немає Юрія. Він був дуже доброю людиною, завжди допомагав іншим, доглядав за батьками, любив свою сім’ю та Україну. Він мав проблеми зі здоров’ям, але дуже хотів захищати країну від ворога. Тому, так і зробив. Спочатку в 2015 році, а потім в 2022,  - розповідає дружина Руслана.

Костопільська міська рада просить жителів громади гідно зустріти героя та провести його в останню дорогу.

Прощання із військовослужбовцем відбудеться 28 жовтня:

10:00 - в'їзд похоронного кортежу до майдану Т.Г. Шевченка (м.Костопіль).

Маршрут кортежу: вул.Рівненська – вул.Руданського

Після загальноміського прощання на майдані Тараса Шевченка похоронний кортеж прямуватиме до домівки молодшого сержанта (с. Тростянець, вул. Лесі Українки, 50)

14:30– заупокійна літія в будинку військовика.

15:00 — заупокійна у місцевому Свято-Михайлівському храмі ПЦУ. Поховають Юрія Тильмана на місцевому кладовищі в с.Тростянець.

У день жалоби на адміністративних будівлях державних установ та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ буде приспущено Державний Прапор України.

Співчуття рідним та близьким Юрія Тильмана.. Вічна пам’ять воїну! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також