На «Кроноспані» у Городку загинув монтажник, який впав з висоти

1676 0

Ми у соцмережах:

На «Кроноспані» у Городку загинув монтажник, який впав з висоти

16 грудня на території ТзОВ «Кроноспан Рівне», що у селі Городок Рівненського району, стався нещасний випадок.

Як інформує ГУ Держпраці області, інцидент трапився з монтажником технологічного устаткування та пов’язаних з ним конструкцій ТОВ «НОВОМОНТАЖ». 

Поліція повідомила для "РВ", що чоловік впав з висоти, отримав травми та помер у лікарні. Загиблому було 26 років. Він уродженець Львівської області.

За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального Кодексу України.

Наказом Управління Держпраці у Рівненській області утворено комісію із спеціального розслідування загибелі працівника. Вона працюватиме до 12 січня 2022 року включно.

ТОВ «Кроноспан-Рівне» зареєстроване у листопаді 2015 року у селі Городок Рівненського району. Основний вид діяльності — виробництво фанери, дерев’яних плит, панелей та шпону. На підприємстві змонтовано технологічну лінію, на якій зараз тривають пусконалагоджувальні роботи. Промисловий випуск продукції тут ще не розпочинали. 

Засновником товариства є компанія «Кроноспан Холдінгс П.Л.С.», яка зареєстрована в Нікосії, що на Кіпрі. Її кінцевими бенефіціарними власниками є принц фон унд цу Ліхтенштейн Міхаель, Спироу Спірос з Кіпру та Нутт Крістоф Антон з Ліхтенштейну. Кожен з них має по 33,33% статутного капіталу.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також