У неділю парк міг перетворитися на вуличний ресторан. Але частування тривало недовго. І не тільки тому, що на вулиці було холодно. Рівняни, схоже, ще не звикли до проведення дозвілля в європейських традиціях.
Антон Шинкарук, організатор міського пікніка: — "Ресторанні дні" проходять в усьому світі. В Рівному така акція відбулася вдруге. Це приклад міського пікніка, основна мета якого — спілкування та частування. Але є дві умови участі в такому заході: учасник не повинен бути професійним кухарем, а страви, які пропонуються, мають бути без цінників. Оцінюють їжу самі містяни і віддячують за неї на свій розсуд. Заздалегідь домовилися, що одержані кошти віддамо волонтерам на армію. У неділю пригощали рівнян стравами американської та арабської кухні: вегетаріанськими котлетами фалафель та буріто. На десерт разом із сім'єю спекли солодкі кекси. Судячи з активності людей, традиція вуличного харчування у нас ще не прижилася. Дивуються, коли бачать у парку пікнік. Але підходять, цікавляться. Особливо — діти. Наступний пікнік організуємо 15 лютого.