На Малорівненській горів позашляховик (оновлено)

5023 0

Ми у соцмережах:

На Малорівненській горів позашляховик (оновлено)

Це сталось у Рівному сьогодні за кілька хвилин до другої години ночі.

Автомобіль «АUDI Q7»  загорівся на вулиці Малорівненській. Коли туди приїхали рятувальники, він був повністю охоплений вогнем. Через хвилин сорок пожежу загасили. Вогнем було знищено моторний відсік, багажний відсік, салон автомобіля, передні колеса та пошкоджено кузов автомобіля.  До ліквідації було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та 9 рятувальників, повідомляє ГУ ДСНС в Рівненській області.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомив, що поліцейські за результатами огляду місця події вилучили пожежне сміття. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини скоєного злочину.

Як стало відомо РВ, цим автомобілем користувався Володимир Соловйов, якому інкримінували  співучасть у замаху на вбивство 42-річного рівненського бізнесмена Валентина Загороднюка.  Рівненський міський суд обрав Володимиру Соловйову міру запобіжного заходу - тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 384 тисячі 200 гривень гривень.  Окрім Володимира Соловйова, у співучасті та організації у замаху на вбивство підозрювали також Володимира Шевчука та Ігоря Мокринського, які перебували у розшуку.

 Читайте також: 

Правоохоронці затримали «пособника Вови Большого» 

Соловйов не з’явився на засідання суду: цього разу через підозру на інсульт

У кафе на Басовому Куті «КОРД» поклав на підлогу трьох відпочивальників, двоє з яких – підозрювані у злочинах  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також