На майдані у Рівному — два екрани

1911 0

Ми у соцмережах:

На майдані у Рівному — два екрани

Днями на майдані Незалежності у Рівному підрядники рекламної фірми «П’ять плюс» встановили новий рекламний екран. А що, мораторій на встановлення нових рекламних конструкцій уже не діє? Запитують іронічно і активісти, і політики.

Володимир Лапюк, заступник начальника управління ЖКГ міста, пояснив:

— Встановили LED-плазму, на яку мораторій не поширюється. Тому що це заміна однієї рекламної конструкції на іншу. Поряд встановлена аналогічна, її буде демонтовано відповідно до заяви власника. Він, до слова, має дозвіл на рекламу, виданий до 2025 року. Порушень тут немає. Щоправда,  її змістили ближче до дороги. Власник обіцяє, що екран буде використовуватись для демонстрації культурно-просвітницьких заходів.

Неподалік на розі будівлі головпошти з’явився ще один екран, на якому відображається годинник та заклики носити захисні маски. І ніякої реклами… поки що. Проте вже є скарги рівненських водіїв на те, що вона засліплює очі вночі, коли рухаєшся на авто на складному перехресті вулиць Соборна – Міцкевича – Чорновола.

Виявилося, що міська влада нічого не знає про те, кому належить конструкція, за дозволом на розміщення, кажуть, ніхто не звертався. Ми звернулися з інформаційним запитом в «Укртелеком», який працює в цій будівлі, і отримали таку відповідь від прес-служби компанії: «Рекламно-інформаційні табло, що розміщені за вказаною адресою (вул. Соборна, 56. – Ред.), не належать Укртелекому. Вони  у компетенції ФК «Кредит каса» (контактний номер +380 96 610 0606), яка орендує у тому числі і площу, де розміщено годинник. Орендар, відповідно, несе відповідальність за дотримання всіх необхідних норм і правил при використанні орендованих площ».

Зв’язатися з директоркою ТОВ «ФК «Кредит каса» Ольгою Контуш по телефону нам не вдалося. Це робочий номер фірми, за яким можна хіба що отримати кредит, а не відповіді.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також